KEZDŐLAP INGYENES KONZULTÁCIÓ! SIKERTÖRTÉNETEK ÉTKEZÉSI TERV ONLINE EDZÉS PROGRAMOK SZEMÉLYI EDZÉS PÉCSETT EDZÉS - ÉS SIKERNAPLÓ (Privát) CARDIO CHALLENGE-K - ÚJ MAGAMRÓL KAPCSOLAT BLOG
Étkezési
ÉTKEZÉSI TERV
Üdvözöllek!

A mozgás mellé elengedhetetlen egy megfelelő étrend kialakítása is, hiszen a helyes étkezés legalább 70%-ban járul hozzá a kívánt eredmény eléréséhez. A "Megrendelem" gombra kattintva rendelhető tőlem egy szakszerűen összeállított étkezési terv is, mely tartalmazza mindazokat az alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen az életmódváltásod.

Mit tartalmaz?
- A célodnak/ideális testsúlyodnak - és ezzel együtt a jelenlegi életmódodnak, korodnak, aktivitásodnak stb. megfelelő elvárt kalóriaértékek meghatározását..
- Az energiát biztosító makrotápanyagok (fehérje, zsírok, szénhidrát) jelentőségét és arányait.
- Jó minőségű tápanyagokat tartalmazó, egész napra jóllakottságot biztosító, éhezés nélküli, ugyanakkor csökkentett kalóriabevitelt biztosító minta étrendet.
- Tudnivalókat az egyes alapanyagokról (pl. lisztek, cukrok, olajok stb.) - mit mivel helyettesíthetsz.
- Jótanácsokat az életmódváltáshoz.

Étkezési terv ára:     5.990Ft

FIGYELEM!

Az étrendet csakis egészséges embernek ajánlom, ha bármilyen étel allergiád vagy emésztési problémád van, kérlek konzultálj kezelőorvosoddal vagy dietetikusoddal a megvásárolt étrend használata előtt!! A „Megrendelem" gombra kattintva ezt tudomásul vetted és elfogadod!

Sólyom Norbert
Személyi edzőKAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2020
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF