KEZDŐLAP INGYENES KONZULTÁCIÓ! SIKERTÖRTÉNETEK ÉTKEZÉSI TERV ONLINE EDZÉS PROGRAMOK SZEMÉLYI EDZÉS PÉCSETT EDZÉS - ÉS SIKERNAPLÓ (Privát) CARDIO CHALLENGE-K MAGAMRÓL KAPCSOLAT BLOG
Étkezési
ÉTKEZÉSI TERV
Üdvözöllek!

A mozgás mellé elengedhetetlen egy megfelelő étrend kialakítása is, hiszen a helyes étkezés legalább 70%-ban járul hozzá a kívánt eredmény eléréséhez. A "Megrendelem" gombra kattintva rendelhető tőlem egy szakszerűen összeállított étkezési terv is, mely tartalmazza mindazokat az alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen az életmódváltásod.

Mit tartalmaz?
- A célodnak/ideális testsúlyodnak - és ezzel együtt a jelenlegi életmódodnak, korodnak, aktivitásodnak stb. megfelelő elvárt kalóriaértékek meghatározását..
- Az energiát biztosító makrotápanyagok (fehérje, zsírok, szénhidrát) jelentőségét és arányait.
- Jó minőségű tápanyagokat tartalmazó, egész napra jóllakottságot biztosító, éhezés nélküli, ugyanakkor csökkentett kalóriabevitelt biztosító minta étrendet.
- Tudnivalókat az egyes alapanyagokról (pl. lisztek, cukrok, olajok stb.) - mit mivel helyettesíthetsz.
- Jótanácsokat az életmódváltáshoz.

Étkezési terv ára:     5.990Ft

FIGYELEM!

Az SN-Trainer étkezési terv egy olyan hatékony, edzéstámogató-kiegészítő, kiegyensúlyozott, az egészséges táplálkozás alapjait fókuszban tartó étrend és javaslat, mely hosszú távon alkalmas a fogyási és tömegnövelési célok támogatására. Az SN-Trainer diétát kizárólag egészséges felnőtteknek ajánljuk! Az étrendben előírt személyre szabott napi kalóriaszükséglet – és makrotápanyag értékeket célszerű a fogyási és tömegnövelési részcélok elérésekor időről időre felülvizsgálni! Nem kúraszerűen, hanem hosszú távú alkalmazásra ajánljuk. Bármely diéta túlzásba vitt alkalmazásánál, egészségügyi kockázat léphet fel! Bármely meglévő emésztőrendszeri-, szív-és érrendszeri -, hormonális-, cukor- és pajzsmirigybetegség, inzulinrezisztencia, ételallergia és egyéb betegségek, valamint terhesség esetén forduljon orvosához, dietetikusához a megfelelő étrend összeállítása érdekében! A diéta alkalmazása előtt, aközben felmerült betegség esetén javasolt kezelőorvos véleményét is kikérni! Bár az SN-Trainer diéta hatékonysága jól bizonyított, a fogyás és tömegnövelés sikerét számtalan egyéni tényező befolyásolja, ezért garanciát az eredményekre nem tudunk vállalni! Mivel az étrend alkalmazása nem felügyelet mellett történik, az esetlegesen felmerült egészségügyi változásokért az étkezési terv összeállítójának a felelőssége kizárt! A „Megrendelem" gombra kattintva ezt tudomásul vetted és elfogadod!

Sólyom Norbert
Személyi edzőKAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2020
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF