Snow KEZDŐLAP INGYENES KONZULTÁCIÓ! SIKERTÖRTÉNETEK ÉTKEZÉSI TERV ONLINE EDZÉS PROGRAMOK SZEMÉLYI EDZÉS PÉCSETT EDZÉS - ÉS SIKERNAPLÓ (Privát) CARDIO CHALLENGE-K MAGAMRÓL KAPCSOLAT BLOG
Mi is ez az Online program?
MI IS EZ AZ ONLINE PROGRAM?

Az edzőtermek világában sokszor kihívást jelent egy-egy helyes, hatékony és eredményes gyakorlatsor és az ezt kiegészítő-támogató étrend összeállítása. Az általad kiválasztott, megrendelhető programmal, valamint az általam megírt, az igényeidre alakított, személyre szabott edzéstervvel és/vagy étrenddel érheted el kitűzött célodat: legyen az fogyás, szép, tónusos izomzat kialakítása, formálódás, szálkásítás, tömegnövelés vagy akár állóképesség fejlesztés, egészség-megőrzés.

Hogyan működik ez a szolgáltatás?
Egyszerű; első lépésként válaszd ki a neked megfelelő programot (otthoni-szabadtéri program, edzőtermi fogyás-szálkásítás, tömegnövelés vagy formálódás program). Majd gondold át és sorold be magad, hogy milyen szinten (kezdő, középhaladó, haladó) vagy. Minden programleírás végén találsz egy kérdőívet, melynek kitöltésével rendelheted meg azt az edzéstervet és étrendet, mely céljaid eléréséhez segít hozzá. Célszerű az étrendet az edzéstervvel együtt kérni, hiszen a kutatások bizonyítják, hogy a megfelelő átalakuláshoz 30%-ban az edzés, 70%-ban a helyes, tiszta táplálkozás a siker kulcsa, de természetesen a legtöbb programban ez külön-külön is választható.

Szintek:
1. Kezdő szint
Ha még nem csináltál ilyen sportot, nincs a tapasztalatod a konditermi edzések terén, átmozgató tréninget és látványos eredményt szeretnél.

2. Középhaladó szint
Ha már tisztában vagy az alapokkal, a kezdő dolgokkal, és átlépnél már a középhaladó szintre.

3. Haladó szint
Ha legalább 1 éve rendszeresen edzel és újabb gyakorlatokat iktatnál be, esetleg elakadtál, vagy nem úgy fejlődsz, ahogy szeretnél.

Ha kiválasztottad a neked megfelelő szintet, lépj tovább a kérdőív kitöltésére. Ezt a kérdéssort úgy állítottam össze, hogy valamennyi, az edzésterved és az étrended összeállításához szükséges információt tartalmazza; ebből tudni fogom, mit szeretnél. Ha bármilyen plusz információt szeretnél közölni velem, azt a megjegyzésben megteheted. Ha nekem lesz még kérdésem e-mail-ben keresni foglak (nagyon fontos, hogy helyes e-mail címet adj meg!). A kérdőív kitöltéséhez Google-fiók szükséges. Amennyiben nincs Google-fiókod és nem is szeretnél létrehozni egyet, kérheted e-mailben (solyomnorbert83@gmail.com) is a kérdőívet, Word formátumban.

A 6, 12, 18 hetes programokról.
A szinteken belül 3 program választható (6, 12, 18 hetes). Ez az az idő, amikor már érdemes új edzéstervre és étkezési tervre váltani.
Miért is?

Edzésterv: Az emberi test nagyon jól alkalmazkodik, így könnyen hozzászokik a gyakorlatokhoz és az edzésed stílusához, így jobb váltani, frissíteni a:
  • gyakorlatokat
  • intenzitást
  • sorozatszámokat
  • szuperszetteket
Étkezési terv: A súlyod változása miatt már változik a napi kalória és makrotápanyagok (fehérje, zsír, szénhidrát) mennyisége, így ezeknek a csökkentésére vagy növelésére lesz szükség a további sikerért.

Hogyan konzultálunk egymással?
Minden héten egy e-mail-es beszámolót kérnék a hét történéseiről (röviden): hogy' bírod a terhelést, az edzést, étrendet, fogytál, híztál stb. Ha kérdésed lenne, felteheted a heti beszámoló e-mailben, de elérhetsz nap közben Messenger üzenetben is a Facebookon. Amint időm engedi és lehetőségem van rá, válaszolok kérdéseidre.

Hogy' kell fizetni?
A fizetés jelenleg átutalással történik. Kérem, hogy az utalásnál a kitöltött kérdőívben szereplő nevet a megjegyzésben tüntesd fel. Ez szükséges ahhoz, hogy beazonosíthassalak és a megfelelő programot küldjem el a számodra. Ha céged van és el tudod számolni az adómentes számlát sport tevékenységként, kérlek e-mail-ben írd le a hozzá szükséges adatokat.

Milyen hamar készül el az általad kiválasztott program?
A banki átutalás beérkezését követően 3-5 munkanap szükséges az elkészítéséhez.

KAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2020
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF
Attribution is required