Snow KEZDŐLAP INGYENES KONZULTÁCIÓ! SIKERTÖRTÉNETEK ÉTKEZÉSI TERV ONLINE EDZÉS PROGRAMOK SZEMÉLYI EDZÉS PÉCSETT EDZÉS - ÉS SIKERNAPLÓ (Privát) CARDIO CHALLENGE-K MAGAMRÓL KAPCSOLAT BLOG
OTTHONI VAGY SZABADTÉRI EDZÉSTERV ÉTRENDDEL
OTTHONI VAGY SZABADTÉRI EDZÉSTERV ÉTRENDDEL


Nem szeretnél vagy nem tudsz edzőterembe járni, de leadnál pár kilót, vagy tömeget növelnél, formás izmokat szeretnél?

Ez a program egy étrendet és egy általad szabadon választott sportághoz kötődő kardióedzést tartalmaz. A kérdőívben csak beírod mit szeretnél; kocogni, túrázni, kerékpározni, edzésvideókat követni stb. Ez alapján megbeszéljük heti hány alkalommal, milyen iramban, mennyi ideig és hogyan eddz és hogy mi a megfelelő pulzusszám a zsírégetéshez.

Kiknek ajánlom?

Nőknek, férfiaknak egyaránt.

Hol végezhető?
Otthon, szabadtéren, fitness teremben. A sportágtól függően lehet otthoni kardió gépeken vagy szabadtéren eszközzel vagy eszköz nélkül.

Milyen idős kortól ajánlott?
14 éves kortól (18 év alatt csak szülői felügyelettel!)

Ennek a Programnak a megvásárlásával:
  • egy - szakemberként általam - megfelelően kidolgozott edzéstervet,
  • a gyakorlatok -, valamint a kardió edzések helyes kivitelezésének leírását,
  • és a céljaidnak megfelelő, személyre szabott étkezési tervet biztosítok a számodra.

A Program sikeréhez azonban szükséges az, hogy:
  • elkötelezett és kitartó legyél,
  • figyelj a megfelelő folyadékbevitelre,
  • megfelelő minőségű és mennyiségű ételt fogyassz a napi 5-6 étkezés során (ez jelenti a sikered 70%-át!)
  • törekedj a kalóriadeficitre - azaz kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit a szervezeted naponta elhasznál,
  • az étkezést és a sportot úgy hozd összhangba, hogy izmot ne -, azonban helyette zsírt veszíts!

Napról-napra látható és érezhető változást tapasztalhatsz majd. Olyan új étkezési és edzésrendszert kínálok a számodra, amely segít a helyes, egészséges és könnyen, jól betartható táplálkozási - és életmódbeli szokások kialakításában, valamint abban, hogy megtaláld a sportban, a napi testmozgásban az örömöt - mindebben a segítségedre leszek!

További információ: Fogyás alapjai!

FIGYELEM!

Az SN-Trainer étkezési terv egy olyan hatékony, edzéstámogató-kiegészítő, kiegyensúlyozott, az egészséges táplálkozás alapjait fókuszban tartó étrend és javaslat, mely hosszú távon alkalmas a fogyási és tömegnövelési célok támogatására. Az SN-Trainer diétát kizárólag egészséges felnőtteknek ajánljuk! Az étrendben előírt személyre szabott napi kalóriaszükséglet – és makrotápanyag értékeket célszerű a fogyási és tömegnövelési részcélok elérésekor időről időre felülvizsgálni! Nem kúraszerűen, hanem hosszú távú alkalmazásra ajánljuk. Bármely diéta túlzásba vitt alkalmazásánál, egészségügyi kockázat léphet fel! Bármely meglévő emésztőrendszeri-, szív-és érrendszeri -, hormonális-, cukor- és pajzsmirigybetegség, inzulinrezisztencia, ételallergia és egyéb betegségek, valamint terhesség esetén forduljon orvosához, dietetikusához a megfelelő étrend összeállítása érdekében! A diéta alkalmazása előtt, aközben felmerült betegség esetén javasolt kezelőorvos véleményét is kikérni! Bár az SN-Trainer diéta hatékonysága jól bizonyított, a fogyás és tömegnövelés sikerét számtalan egyéni tényező befolyásolja, ezért garanciát az eredményekre nem tudunk vállalni! Mivel az étrend alkalmazása nem felügyelet mellett történik, az esetlegesen felmerült egészségügyi változásokért az étkezési terv összeállítójának a felelőssége kizárt! A „Megrendelem" gombra kattintva ezt tudomásul vetted és elfogadod!

Sólyom Norbert
Személyi edzőKAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2020
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF
Attribution is required