KEZDŐLAP INGYENES KONZULTÁCIÓ! SIKERTÖRTÉNETEK ÉTKEZÉSI TERV ONLINE EDZÉS PROGRAMOK SZEMÉLYI EDZÉS PÉCSETT EDZÉS - ÉS SIKERNAPLÓ (Privát) CARDIO CHALLENGE-K MAGAMRÓL KAPCSOLAT BLOG
Sikertörténetek
SIKERTÖRTÉNETEK

-30 kg

„Amikor életmódváltásba kezdtem hirtelen ötlettől vezérelve kerestem fel Sólyom Norbit. Egy számomra teljesen ismeretlen - edzőtermi - világban végül a személyében megtaláltam a számomra lehető legkiválóbb vezetőt, aki hiteles, komoly szakértelemmel bír, hihetetlen sok energiát ad és persze sikerorientáltan dolgozik. Szívből és bátran ajánlom mindazoknak, akik hozzám hasonlóan szeretnének (sokat) fogyni és szépen formálódni. Ötcsillagos..! ” NVB
-18 kg
Norbert megkeresése egy nagyon jó döntés volt, olyan HIIT edzéseket és étrendet állított össze, hogy látom magamon hétről-hétre a változást, az állóképességemről nem is beszélve. Könnyebbek lettek a hétköznapok nem érzem már annyira fáradtnak magam munka után. Köszönöm a segítséget Norbert! Keressétek bátran, csak ajánlani tudom!
-10 kg
Sólyom Norbi segítségével elindultam azon az úton, amelynek a célja, hogy fittebb és egészségesebb legyek. Norbi személyisége, humora, szakszerű iránymutatása mellett sokat fejlődtem, alakultam, sok mindent tanultam. Az erőnlétem rengeteget javult, és egyre többre vagyok képes. Ez az érzés magával ragadott, nagyon tetszik, ahogy alakulok, és ahogy olyan dolgokra vagyok képes, amelyekről régebben azt gondoltam, hogy képtelen vagyok rá, Emiatt hatalmas köszönettel tartozom Norbinak. Köszönöm az edzéseket, az izomlázat, a folyamatos biztatást, megerősítést. Úgyhogy ha bárki szeretne új célokat kitűzni maga elé, és azokért hajlandó kitartó munkával megdolgozni, ha kihívásokat keres és ehhez jó szakemberre van szüksége, bátran válassza Norbit.
-16 kg
Egy nagy elhatározás után kerestem fel Norbit, hogy segítsen nekem elboldogulni az edzőtermi világban. Eleinte csak néhány órát szerettem volna venni tőle, hogy megismerkedjek a gépekkel és a saját lehetőségeimmel, viszont már az első pár óránk után tudtam, hogy hosszú távon szeretnék vele együtt dolgozni. Az edzések minden alkalommal jó hangulatban telnek és a jól eső fáradtság is garantált! Mára eljutottam odáig, hogy várom mikor mehetek edzeni, pedig ezt 3 hónappal korábban - az első óránkon- nem tudtam volna magamról elképzelni. Köszönöm Norbinak a biztató szavakat, a jó tanácsokat és az eddig elért közös eredményeinket! tudom!
-25 kg
Norbi nagyon jó edző, sikerült rendet teremtenie abban a káoszban, amit korábban összeolvastam és amilyen (rossz) módszereket alkalmaztam. Most már közel 25 kilós fogyás áll mögöttem az iránymutatásaival, úgy, hogy nem járt túlzott lemondásokkal sem. Köszönöm!!
-8 kg
Mindössze egy hónapot jártam személyi edzésre, hogy megtanuljam az alapokat, mint a kardiózás helyes menetét, gyakorlatok szabályos kivitelezését és a helyes táplálkozást. Köszönöm a segítségét Norbinak, nem hittem volna, hogy ilyen eredményt érek el egy hónap alatt, persze tenni is kellett érte, de megérte. Mindenkinek szívesen ajánlom!
-11 kg
Csak néhány órát szerettem volna venni egy személyi edzőtől, hogy legalább az alapokat eltanuljam és megismerkedjek a konditermi gépekkel a segítségével. A legjobb kezek közé kerültem, azóta túl vagyok már az ötvenedik órámon és egyetlen percre sem unatkoztam, minden nap tanulok valami újat.
-29 kg
"125 kilósan mindenem megvolt, ami a kontrollálatlan jó étvágy következménye: pillanatnyi öröm, térdfájás, fulladás, az állóképesség teljes hiánya, ruhavásárlási problémák, bélpanaszok. Majd amikor úgy döntöttem, hogy mindezt a sok „jót” megvonom magamtól, a húgom ajánlására felkerestem Közép Európa és a Tatooine sivatagbolygó legjobb személyi trénerét, Norbit. Nem csalódtam. Heti 3 edzéssel Norbi irányítása alatt, valamint kiváló étkezési tanácsaival megindult a fogyás, és másfél év alatt sikerült elérnem a 96 kilót. Ha nem fontos neked, hogy a személyi edződnek hosszú, lobogó haja legyen, ellenben lényeges, hogy egészséges ütemben fogyj, és a mozgást megszeretve az az életed részévé váljon, akkor örömmel ajánlom figyelmedbe Sólyom Norbert trainert. Vele garantáltan eredményesen, jó hangulatban – akár holland nyelvleckéket véve – tudsz életmódot váltani! "
-6 kg
Az edzőteremből ismerem Norbit, nagyon szimpatikusak voltak a személyi edzései! Precíz, segítőkész, inspiráló edző. Figyelembe vette a koromat, a terhelhetőségemet. Fokozatosan sikerűlt a segítségével javítani az állóképességemen, kihozni magamból a maximumot! Cardio challengei szuper jók, mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerű tréner!!
-15 kg
Norbert rugalmas volt, nem hajtott túl. Persze ehhez kellett részemről is az elkötelezettség. Az általa készített étrend tartható, a mai napig követem az alapokat. Norbert segítségével megtanultam az önálló edzés alapjait és a kardió gyakorlatok fontosságát.
+8 kg
Norbit segítségül hívni a legjobb döntés volt. Pontos, remekül motívál és alkalmazkodik a tempódhoz! Az edzések gyakoriságához, a többi általam végzett mozgás fajtájához, életmódhoz, és folyamatos fejlődéshez igazított edzésterve remek eredményeket hozott. Sosem gondoltam volna, hogy az általa javasolt étrenddel együtt az első mérföldköveket 4 hónappal az edzés megkezdése után már elérhetem. Csak ajánlani tudom! Persze, csak akkor, ha eredmény orientált vagy és nem kifogásokat keresel!
"-... akkor ebből mennyit?
 - Az összeset! :D"
+40 kg
Ez én vagyok, évek során sikerült 40kg izomtömeget felépítenem. Persze a cél még messze van, de sokat tanultam a saját hibáimból és a környezetemben élő emberektől, amit köszönök.
-5 kg
Szakmailag profi, emberségből jeles! Máshoz nem is járnék  :D :D :D
-7 kg
Életem egyik legnehezebb időszakában kerestem fel Norbit, akinek örökké hálás leszek a segítségnyújtásáért, tanácsaiért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


-10 kg
Norbi minden egyes edzésen kiléptet a komfortzónámból, de épp annyira csak, hogy jól megdolgoztasson, garantált legyen az izomláz, ugyanakkor sohasem terhel túl (néha alig tudok lemenni a lépcsőn, de akkor is annyira jó!). Minden alkalommal nagyon várom, hogy mehessek :D
A legeslegjobb edző a világon!  :D Remek szakember és nagyon jó fej :D csak ajánlani tudom!
-18 kg
Azért szeretem az edzéseidet, mert az az egy óra mindig nagyon jó hangulatban telik, a napi stressz öt perc alatt eltűnik, ugyanakkor szinte hétről hétre látom a folyamatos változást magamon. Nagy köszönet érte!KAPCSOLAT


7622 Pécs
Bajcsy-Zsilinszky utca 2/1
Fitness 5 Pécs

Telefonszám: +36306051215
E-mail: solyomnorbert83@gmail.comKÉRDÉSED VAN?

© copyright Sólyom Norbert 2020
Adatvédelmi Dokumentumok
Adatkezelési nyilvántartás tájékozatók
ÁSZF